nedeľa 25. mája 2014

Råsundavägen

 
Råsundavägen, the large and long street, that crosses the municipality of Solna, is the street, where I live. The street leads from the train station Solna, up to Filmstaden and then a further bit higher to Gamla Råsunda, where there used to be a large hockey arena.
The summer has finally come to Stockholm and everyone wishes, it would be like his until at least half of October. But let´s see! :)  Anyway, the great part is, that it is light until about 23.00, then the sunb goes down for a while and it comes out again before you know it.
My Magister´s thesis is due this wednesday, plus at work, we have a campaign to install tomorrow, so I am kind of busy and dont have the time to do exciting posts :)
But after next week, I am planning to fix up a shopping guide for Stockholm, would that be something you want to see? :)
Coordinates: 59° 21′ 53.8″ N, 18° 0′ 29.5″ E

...

Råsundavägen je ulica, ktorá križuje oblasť Solna a je to ulica, kde aj bývam. Vedie od vlakovej stanice Solna hore k Filmstaden a potom ešte vyššie do Gamla (stará) Råsunda, preslávená hlavne obrovskou hokejovou arénou.
Do Štokolmu prišlo po krátkej jari rovno leto a každý si praje, aby takto teplo zostalo aspoň do polovice októbra. No uvidíme! Ale skvelé je, že naozaj dlho svetlo, kľudne aj do jedenástej, potom sa na chvíľu zotmie a kým si o človek stihne uvedomiť, zase je svetlo.
V stredu odovzdávam diplomovku (takže prosím držte palce), plus robíme pre BACK kampaň, ktorú budem začiatkom týždňa ešte inštalovať (ako inak tam pôjdem na skejte-mám nové kolieska s ktorými ide ten skate sám), takže mám pramálo času na tvorbu zaujímavejších postov. Ale po tomto týždni, rozmýšľala som,  lebo z práce často chodím do obchodov s lokálnym dizajnom a je ich veľa krásnych. Boli by také posty pre vás zaujímavé?
Súradnice: 59° 21′ 53.8″ N, 18° 0′ 29.5″ E







Wearing

me&m 3in1 blouse and bandeau
really old DC jeans (maybe 9 years old)
Birkenstock Madrid



3 komentáre:

  1. ten top je nááádherný...fakt sa ti podaril :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. neverííím krásne dievča, pekne sa oblieka a jazdí na skate-e??? super! Followujem :)

    OdpovedaťOdstrániť